Gastgezin?

Heb jij ook een grote passie voor honden en zijn Labradoodles jouw favoriet. Het is mogelijk om voor een pup van ons te verzorgen ipv te kopen. Dit noemen wij een gastgezin. Je neemt dan de zorg over van een fokteefje van ons. in dit geval hoef je dan geen aanschafgeld te betalen. 

 

Er zitten wel enkele voorwaardes aan vast:

- Wij verwachten dat ze in een warm thuis komt waar veel liefde wordt gegeven aan de hond.

- Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding, genoeg beweging, mentale uitdaging en natuurlijk heel veel knuffels.

- De standaard kosten zijn voor jullie, denk hierbij aan de kosten voor voer, hondencursus ( dit is een pré ), hondenverzekering en eventuele dierenarts kosten e.d.

 

In overleg kunnen wij samen bekijken of de hond bij het gezin kan blijven wanneer ze mama gaat worden. Wanneer dit niet mogelijk is er altijd de mogelijkheid dat de mama bij ons tijdelijk komt wonen. Dit zou dan over ongeveer 2 maanden gaan. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat fokker en gastgezin een goede relatie hebben zodat de hond bij beiden huisjes zich thuis voelt. Het gezin wordt volledig betrokken bij de zwangerschap en de kraamtijd. 

 

Mocht je dit aanspreken dan maken we graag eens kennis. Door onderstaand formulier in te vullen geeft u aan interesse te hebben om gastgezin te worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Formulier gastgezin.